Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Top

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0281
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • G. Rijkse04-10-2018
   (9.7)

   Na jaren lang Opel gereden te hebben, ben ik blij overgestapt te zijn naar Hyundai. Het is een beauty qua model en ook het interieur ziet er super uit. Hij rijdt fijn en is zeker g??n luie auto. Erg ruim voor een "klein" model,ruimer als mijn voorgangers(Opel astra - Volkswagen Golf). Ik rij hem nu iets meer als een jaar, en hoop dat nog vele jaren te mogen doen.

  • Jef Smits02-10-2018
   (9.7)

   Geweldige fijne auto, met een lekkere moter om in te rijden. Veel binnenruimte waardoor 4 volwassen mensen genoeg ruimte hebben om lekker te zitten. De dealer de firma van Riel uit Breda heeft mijn Hyundai i20 prima en volgens alle afspraken afgeleverd. Ik ben blij met mijn nieuwe Hyundai.

  • Ron Koning03-07-2018
   (7.4)

   Ik rij nu een jaar de I20 en heb ondertussen 11000 km op de teller. Ik ben erg tevreden over de rij igenschappen.Ik heb in mijn autohistorie 6 Hyundais gereden waaronder 2 nieuw aangeschaft dit is mijn 3e nieuwe auto. Het is een fijne auto maar ik vind het brandstofgebruik erg tegenvallen.Volgens de opgave van de fabrikant zou gecombineerd 4.3 liter /110km mogelijk zijn. Ik weet dat het in de praktijk anders is maar ik kom niet zuiniger als 6.5 liter per 100km ongeveer tussen 1 op 14 en 1 op15 waarbij > 80% lange ritten zijn. Ik reed met mijn vorige twee auto's I30 (2010 en 2012 1400 cc) zuiniger.Ik vind dit erg jammer omdat ik deze kleinere auto aangeschaft heb juist voor deze voorgestelde lage gebruikscijfers. Voor de restv is het een prima auto